DH Tilmelding

KS-DH-kølbåde 2016 (Tirsdagssejladser)

Sejladsdokumenter:

Regler til download og udskrivning:

Liste med tilmeldte, opdateres ikke direkte ved tilmelding, men tidsforskudt:

Tilmelding:

nemtilmeld-knap   ←  tryk på knappen

Tilmelding af båd og betaling til DH-aftensejladser sker via ⇒KS tilmelding som benytter delsystemet Nemtilmeld. Startgebyr er 550 kr for alle 23 sejladser og betales med betalingskort.

Klik på ⇒link og følg vejledning. Der skal udfyldes oplysning om skipper (ansvarlig ombord) og båden (inkl DH-certifikatnummer) samt betales for tilmeldingen med betalingskort. Det er også på tilmeldingssiden du løbende i perioden op til sejladsernes begyndelse kan se ⇒hvem der er tilmeldt. Senere kommer detaljeret deltagerliste med løbsindeling på her og på →resultatsiden.

Tilmeldingen er samtidig en accept af regler og betingelser, og bekræftelse af at alle oplysninger er korrekte. Ved tilmelding opgives mailadresse og det accepteres dermed, at mailadressen kan benyttes til KS-DH-2016 relevante beskeder fra arrangør (tirsdagsudvalget) til deltagerne.

Send besked til kølbådsudvalget såfremt der er ændringer i oplysningerne i løbet af året. Arrangørerne kontrollerer DH-certifikatets gyldighed ved begyndelsen af sejladsserien, men ikke løbende i serien. Det er sejlerens pligt, at sikre båden er i overensstemmelse med certifikatet og at oplyse arrangørerne om ændringer i certifikat. Ved udskiftning af certifikat (fx skift af båd) afgør arrangørerne indplacering i nyt løb.

Tider:

Tidsplan består af 23 sejladser, heraf 14 sejladser i forårssæson og 9 sejladser i efterårssæson.

  • Forår:  Tirsdage i perioden 19. april – 5. juli  samt Nordfyns Bank Cup lørdag d. 21. maj.
  • Efterår: Tirsdage i perioden 9. august – 20. september samt Egmose Marine Center Cup lørdag d. 24. september.

Der er planlagt kl. 19.00 tirsdage til og med august (varselsignal til 1. start kl.18.50)

Der er planlagt start kl. 18.30 tirsdage i september (varselsignal til 1. start kl.18.20)

Der er planlagt 2 sejladser om lørdagene med 1. start kl. 10.00 (varselsignal 1. start kl. 9.50), og 2. sejlads snarest efter 1. sejlads.

Sejlermøde:

I år vil der blive afholdt sejlermøde i  Sejlsportscenteret efter hver sejlads. Vi lægger an til en lille snak om aftenens bane, vejrforhold og sejlads. Det er hensigten, at en af sejlerne skal stå for snakken og give sin opfattelse af aftenens udfordringer og inddrage de interesserede. Jacob har lovet at lægge for med sin beretning den første aften.

Alle sejlere er velkomne til sejlermødet og må medbringe egen mad og drikkelse. Derudover er vi så heldige, så der er frivillige kræfter, som har tilbudt at hjælpe med aftenens forplejning.

Tidspunktet for sejlermødet vil være 20 minutter efter sidste båd er taget i mål eller senest kl. 21:30.

Alle informationer, inkl. resultater, vil være at find på www.kerteminde-sejlklub.dk under DH-Kølbåde.

 

Gaster der kunne være interesserede i at sejle med om tirsdagen, kan rette henvendelse til kølbådsudvalget, så vil vi være behjælpelige med at finde en båd at sejle med.

 

ks-dk-banekort-2016

Download waypointlisten som ZIP-fil ⇓ DH-faste-mark-2016

Den pakkes-ud og indeholder en fil af type GPX (GPS udvekslingsformat) der kan importeres i mange kommercielle kort- og GPS-systemer (Garmin plotter og Homeport, Lowrance, Navionics, Google Maps/Earth osv) og OpenCPN .

PS, På samme vis kan positioner for områdets ankerbøjer og skjulte sten hentes ⇓ anker-sten-pos-kertmindebugt.

Andre nyttige informationer:

  • Indmeldelse i Kerteminde Sejlklub sker via hjemmesidens medlemsafsnit
  • DH måling af båd og sejl sker ved kontakt til klubmålerne
  • DH mål, websejler BEMÆRK at der kommer nye og retfærdige ratings i 2016

rr15-flojo-prestart1

 

 

 

 

Klub meddelelser relateret til DH-sejladser

Dette er opslag og nyheder som er knyttet til KS DH-sejladser, men ikke nødvendigvis meddelelser som kun vedrører DH.

Redningsveste og andet sikkerhedsudstyr

Udgivet d.03 mar 2019

Den sidste klubaften i denne vintersæson kommer til at foregå tirsdag den 26/3 i kajakklubbens lokaler fra kl 19 til 21. Aftenen kommer til at handle om sikkerhedsudstyr. Egmose Marinecenter kommer og viser os, hvordan vi tjekker vores selvoppustelige redningsvest, hvad der skal skiftes, og hvad der ikke behøves at blive skiftet. Hvilke veste er der på markedet? Hvilket sikkerhedsudstyr  anbefales, hvad kan det og hvad kan det ikke bruges til.  Kom og bliv opdateret i udstyr mm. Til denne klubaften er kajakklubben og motorbådsklubben Amanda også inviteret. Gratis adgang, tilmelding ikke nødvendig. Alle er velkomne.

Meteorologi for sejlere

Udgivet d.02 mar 2019

Den 12. marts kl 19 vil Bjørn Stephensen komme og fortælle os om alt det, vi skal vide for at kunne begå os i det danske vejr som tursejlere. Hvilke skyer skal vi holde øje med, hvordan fortolker vi DMI’s isobar kort og hvordan bruger vi DMI’s nye hjemmeside. Kom og bliv introduceret i meteorologiens vidunderlige verden.

Klubaftenen foregår som de øvrige klubaftener i fra kl 19 til 21 i Søsportscenteret. Alle er velkomne, tilmelding ikke nødvendig.

Nyhedsbrev 2019 februar

Udgivet d.25 feb 2019

Kære medlemmer af Kerteminde Sejlklub.

Vinteren har ikke rigtig fået fat denne gang, og sørme om ikke det i skrivende stund er solskin og 14 grader på min terrasse, og det dufter af forår.

Der er sikkert mange af jer, som forgæves har kigget i postkassen med en forventning om at klubbladet snart måtte være der, men nej – klubbladet udkom for sidste gang i sin kendte form i oktober 2018.

På generalforsamlingen i november blev der informeret om, at redaktøren Frede Schjerning og hans medhjælpende grafiker Niels Juul gik på ”pension” fra jobbet. Repræsentantskabet i Kerteminde Sejlklub arbejder på at etablerer et nyt informationsudvalg, hvis hovedopgave bliver information til medlemmerne, sandsynligvis i form af et månedligt nyhedsbrev. Informationsudvalget skal endvidere sikre, at klubben til stadighed har en effektiv og nutidig informationstrategi.

Aktivitetskalenderen vil sammen med medlemskort blive tilsendt i marts måneden, hvor også et nyhedsbrev i “analog” form vil løfte sløret for aktiviteterne i sæsonen 2019.

Tirsdag den 19. marts klokken 19.30 afholdes generalforsamling i Kerteminde Sejlklub.

Se mere herom i kalenderen og billedet nedenfor eller download indkaldelse ⇓ generalforsamling indkald 2019h1

Sejlerhilsen
Jørgen Larsen
Formand, Kerteminde Sejlklub

Fra dæksdreng til kaptajn

Udgivet d.15 jan 2019

Den 26. februar fortæller Jens Christian Christiansen om baggrunden for at vælge en levevej til søs, uddannelsen til kaptajn, udviklingen indenfor søtransport gennem 43 år, samt om nogle af de store oplevelser, søfartslivet har bibragt – herunder den personlige kontakt med skibsreder Mærsk McKinney Møller og den store USA-tur med skibet Regina Mærsk.

Det koster 20 kroner at høre dette spændende foredrag.

Betaling ved indgangen.

Tilmelding ikke nødvendig.

Foredraget starter kl 19 og foregår som de øvrige klubaftener i Søsportscenteret.

Download til udskrift ⇓ Fra daksdreng til kaptajn

 

Hjælperfest 2019

Udgivet d.13 jan 2019

crew-party

Kerteminde Sejlklub vil gerne fejre alle de frivillige, der i årets løb har givet en hjælpende hånd med i Kerteminde Sejlklub Derfor inviteres alle der har været hjælper på den ene eller den anden måde i sæsonen 2018 til fest.

Download invitation til udskrift  : hjaelperfest 2019

Lørdag den 2. februar 2019 kl. 18.00 i Søsportcenteret.

Vi glæder os til at se rigtig mange til en hyggelig aften med god mad og drikke, underholdning og musik.

Medbring godt humør og lyst til hyggeligt samvær.

Tilmelding sker fra Nemtilmeld Tøv ikke for længe da der er begrænset antal deltagere.

Invitation er rundsendt til alle udvalgs og stævne tovholdere, som også har sendt invitationen.

Med festlig hilsen

Stævneudvalget

Kontakt regatta {a} kerteminde-sejlklub.dk
Tilmelding: Nemtilmeld


Jeg elsker den brogede verden

Udgivet d.05 jan 2019

Amanda motorbådklub byder på livglæde onsdag, den 16. januar 2019, hvor bedemand Nils – Peter Holm er inviteret til at holde foredrag om hans spændende liv og mange oplevelser krydret med en vise eller to og muligvis en enkelt vittighed. Amanda motorbådklub har budt os fra sejlklubben indenfor.

Vi får et indblik i livets lyse sider men også et indblik i livetes mørke sider.

Aftenen starter i Amanda’s klubhus kl 18.00 med fællesspisning, hvor der serveres et dejligt måltid fra Årslev forsamlingshus. Kl 19.30 starter Nils – Peter Holm sit foredrag og her serveres der en kop kaffe.

Prisen for dette arrangement er 100 ,- kr per person og tilmelding skal ske til Eivind Skaalum på telefon 23281409 eller på mail til eivind@outlook.dk senest den 10/1-19.

Klubaftener januar 2019

Udgivet d.03 jan 2019

Det fungerende klubaftenudvalg (Sabine) har fastlagt de tre første klubaftener i 2019.

De kan ses i kalenderen (og kan eventuelt derfra kopieres til din egen kalender hvis ellers teknik passer sammen)

Ruter og veje og oplevelser

8/1: Dan Anker
Med Team NeXt Level i Vikingernes fodspor. Dan Anker fortæller og viser foto, hvor NeXt Level har sejlet til og oplevet Vikinge sights.Afslutningsvis skal vi høre om sommertogt 2018 til Skagerak – Koster – Halden – Vinga og Anholt på 3 uger i august 2018.

Kom bare frisk, tilmelding ikke nødvendig.

Se mere på ⇒ http://nextlevelx95.blogspot.com

Diverse regler i sædvanlige og usædvanlige kapsejlads situationer

22/1: Egon Høeg

Kom i gang med kapsejlads. Egon Høegh vil introducere til de mest basale kapsejladsregler, således at også de uerfarne kapsejlere får mod på at komme med ud på bugten til næste sæson.

5/2: Egon Høeg

Men der bliver også noget for dem, der allerede har sejlet kapsejlads en del år. Den 5. februar holder Egon Høegh et oplæg med titlen: “Kapsejladsregler for viderekomne” Her bliver der gået mere i dybden med reglerne, også de mere avancerede.

 

 

1 2 3 26