Generalforsamling Foraar 2019

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Generalforsamling Foraar 2019

marts 19: 19:30 - 22:00

Kære medlemmer af Kerteminde Sejlklub.

Vinteren har ikke rigtig fået fat denne gang, og sørme om ikke det i skrivende stund er solskin og 14 grader på min terrasse, og det dufter af forår.

Der er sikkert mange af jer, som forgæves har kigget i postkassen med en forventning om at klubbladet snart måtte være der, men nej – klubbladet udkom for sidste gang i sin kendte form i oktober 2018.

På generalforsamlingen i november blev der informeret om, at redaktøren Frede Schjerning og hans medhjælpende grafiker Niels Juul gik på ”pension” fra jobbet. Repræsentantskabet i Kerteminde Sejlklub arbejder på at etablerer et nyt informationsudvalg, hvis hovedopgave bliver information til medlemmerne, sandsynligvis i form af et månedligt nyhedsbrev. Informationsudvalget skal endvidere sikre, at klubben til stadighed har en effektiv og nutidig informationstrategi.

Aktivitetskalenderen vil sammen med medlemskort blive tilsendt i marts måneden, hvor også et nyhedsbrev i “analog” form vil løfte sløret for aktiviteterne i sæsonen 2019.

Tirsdag den 19. februar klokken 19.30 afholdes generalforsamling i Kerteminde Sejlklub, Klubhuset Marinavejen 2, 5300 Kerteminde.

Download indkaldelse: generalforsamling indkald 2019h1

Sejlerhilsen
Jørgen Larsen
Formand, Kerteminde Sejlklub

Modtagne forslag:

Mail dateret to 07-03-2019 19:39 afsendt fra Claus Hamdrup til Jørgen Larsen
________________________________________________________________________________________

Jeg genfremsætter mit forslag vedr. seniormedlemsskab NB. til skriftlig afstemning.

Jeg genfremsætter det, da det ikke fik en fair behandling af FU, samt at dirigenten blandede sig for meget, dirigenten skal kun konstatere at forslaget er rettidigt indleveret og så sætte det til afstemning.

Forslag vedrørende Senior medlemskab.

Til skriftlig afstemning

————————————-

Det går ud på følgende:

Ændring af nuværende praksis, hvor man kan blive senior medlem når man fylder 70 år og ikke har båd.

Forslaget går ud på følgende:

Medlemmer af KS kan overgå til senior medlemskab fra 1 januar i det år som det kan få / oppebære folkepension. Det kan / vil være gældende for alle medlemmer med eller uden båd. HVIS MEDLEMMET ØNSKER DET. NB. Man kan selvfølgelig fortsætte som aktivt medlem, hvis det er det man vil.

Kontingentet skal være svarende til junior kontingent. Eller repræsentantskabet kan fastsætte et lavere kontingent, hvis repræsentantskabet ønsker det, som medlemmer af KS kan med den nuværende ordning.

Hvorfor:

Da man ikke i KS har mulighed for at blive passivt medlem, har jeg erfaret at flere tidligere medlemmer som stadig har båd, ikke er medlem af KS. I mange andre klubber holder man medlemmerne ved at tilbyde passivt medlemskab.

Når man går på pension, så er det med en lavere indtægt, så ser man på om man kan reducere udgifterne, dette går blå.a. ud over diverse medlemskaber

Med sejlerhilsen

Claus Hamdrup

Download forslagstekst til udskrivning: forslag CH genfs foraar 2019

Detaljer

Dato:
marts 19
Tidspunkt:
19:30 - 22:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Kerteminde Sejlklub, Klubhus Restaurant
Marinavejen 2
Kerteminde, 5300 Danmark