Sejlerskole

Sejlerskole
Lær at sejle – i godt selskab

Kerteminde Sejlklubs Sejlerskole er klubbens meget attraktive tilbud til alle voksne, der gerne vil lære praktisk sejlads.

På sejlerskolen lærer du at håndtere en sejlbåd under stort set alle forhold. Du bliver forberedt til at klare mange forskellige situationer til søs, og får dermed det allerbedste grundlag for et sikkert og positivt sejlerliv for dig og din familie.

Hvad enten det er som skipper med fod på eget dæk, eller som gast på en af de mange privatejede både der findes i Kerteminde, er det et godt adgangskort at have gennemført sejlerskolens grundige uddannelse.

Kerteminde Sejlklub har drevet voksensejlerskole i 30 år, og undervisningsprincipperne idag hviler på den store erfaring der er opsamlet igennem de mange år.

Du finder flere oplysninger samt tilmelding i menupunktern eller via oversigten herunder.

 

Skolens vision:

Sejlerskolen i Kerteminde Sejlklub er en velfungerende skole, der med udgangspunkt i sejlsport, skaber basis for udviklende og engagerende aktiviteter på land og på vandet.

Skolens formål:

  • At højne sikkerheden til søs.
  • At gøre eleverne til habile tursejlere med hovedvægten lagt på sikkerhed om bord, såvel ved havnemanøvre som på det åbne vand.
  • At eleverne består den praktiske del af Søfartsstyrelsens duelighedsprøve for fritidssejlere.
  • At eleverne får mulighed for at deltage i langture (Weekendture)
  • At deltage i kapsejlads efter de grundlæggende færdigheder er opnået.
  • At skabe gensidig ansvarsfølelse og balance mellem klub og medlem omkring krav og muligheder. Det understreges at forpligtelsen gælder begge veje.
  • At Sejlerskolens medlemmer bidrager aktivt i forbindelse med afholdelse af klubbens aktiviteter.
  • At tilvejebringe sociale/fælles aktiviteter således at afdelingen fungerer som en helhed, med plads til respekt for individuelle forskelle.
  • At Sejlerskolens opgaver skal være dokumenterede i en sådan grad, at det er både synligt og muligt for alle og at have overblik over struktur og ansvarsområde.

Venlig hilsen
Sejlerskolen

Sejlerskole tilmelding og indmeldelse i sejlklubben.

Denne vejledning og proces ajourføres inden tilmeding for sæson 2018 starter.

Introduktion med beskrivelse af sejlerskolens indhold med de både der sejles i, og udstyr der bruges af klubben samt personligt udstyr.

Fortællinger om de former for sejlads kan man dyrke i sejlerskolen, samt beretninger fra oplevelser der har været.

Certifikater som Sejlerskolen har og certifikater som elever kan erhverve.

Formalia omkring sejler udddannelser i Kerteminde Sejlklubs sejlerskole og andre steder.

Meddelelser

Hjælperfest

Udgivet d.26 feb 2018
Kerteminde Sejlklub vil gerne fejre alle de frivillige, der i årets løb har givet en hjælpende hånd med i Kerteminde Sejlklub Derfor inviteres alle der...
Læs mere

Generalforsamling

Udgivet d.08 nov 2017
Kerteminde Sejlklub afholder efterårsgeneralforsamling Hvordan: Dagsorden ifølge vedtægterne, se → § 7-11 Hvornår: Tirsdag 14. november 2017 kl 19.30 Hvor: Klubhuset Marinavejen 2, 5300 Kerteminde,...
Læs mere

Teori Duelighedsbevis

Udgivet d.02 okt 2017
Sejlerskolen har åbnet for tilmelding til undervisning i duelighedsbevisets teoretiske del. Se → tilmelding og beskrivelse af undervisning og tilmelding.

Sejlerskole CUP 2016

Udgivet d.16 sep 2016
 I lørdags afholdt Kerteminde-Sejlerskole Sejlerskole CUP 2016. En dejlig dag i selskab med glade mennesker. Klik her for yderligere beretning

Hjælperfest tilmelding

Udgivet d.18 dec 2015
Tilmelding til en af udvalgsformændene eller på hjemmesiden senest 20. januar se adresseliste for udvalgsformænd se tilmeldingssystem på hjemmeside Arrangementet foregår 29. januar 2016

Sejlerskole Facebook Gruppe

Skift til Facebook Gruppen

[fts_facebook id=199059573445570 posts=5 type=group]

Sejlerskolesejlads