Wayfarer DM19

2019 Dansk Mesterskab Wayfarer

På denne Kerteminde-Sejlklub side formidles alene nogle praktiske oplysninger og informationstekster.

Al formel kapsejlads information findes på ⇒ www.manage2sail.com/

Nationalt DM-DS mesterskab , se DM statutter hos Dansk Sejlunion

Læs mere om Wayfarer DM hos klasseorganisation

Dette stævne administreres med Manage2Sail.

Det betyder at indbydelse, al tilmelding, opslag, sejladsbestemmelser, resultater findes ved at følge dette link til ⇒ Manage2sail WDM19.

Se foto fra stævnet (kommer senere, send gerne foto-henvisninger til arrangørerne)

Tilmelding

Tilmelding åbnet primo april 2019 med offentliggørelse af NoR på M2S dokument opslag.

• Se ⇒ manage2sail og vælg enten oversigten med sejladser
    • eller klik på knappen med “Tilmeld til dette stævne”
    • eller klik herfra ⇒direkte med login
  • Hvis du tidligere har brugt Manage2Sail, skal du blot logge ind på din konto med mail/kendeord.
  • Hvis du ikke tidligere har brugt Manage2Sail, skal du oprette en sejler konto, og registrere de oplysninger der kræves (primært af typen navn og adresse og sejlklub) og herefter kan du tilmelde
  • Ved tilmelding eller ved en senere login kan du vælge betalbare tilvalgsydelser såsom spisning
  • Efter endelig og afsluttet tilmelding betales gebyr og ydelser online med betalingskort
  • Tilmeldingsfrist og betalingsfrist er det samme, Du kan tilmelde straks, og vente med at betale til kort før tilmeldingsfristen. Efter du har betalt kan der kun købes ekstra ydelser på samme tilmelding ved kontakt til arrangøren (Efter betaling er indkøbskurven så at sige lukket). Hvis du fortryder (framelder/sletter tilmelding) inden tilmeldingsfristen kan du selv slette tilmeldingen. Hvis der er betalt startgebyr kan du kun få hele gebyret tilbage hvis du kontakter arrangøren, da systemet ikke har adgang til at tilbageføre penge på din kortkonto. Fra udløbet af tilmeldingsfristen er tilmelding bindende.
  • Manage2sail beskrivelser findes på www.sejlsport.dk/m2s
  • Vejledninger findes også på Kerteminde Sejlklub hjemmeside se generelt M2S tilmelding

Bemærk at der ved tilmelding ønskes oplysning om jolletype, mere specifik angives i “inspection note” til sidst i tilmeldingssekvensen eller evt betalingskategori om der sejles i Mark IV (læs nærmere om Hartley Mark IV ). Det er kun en kategori registrering, alle tilmeldte både sejler om et fælles DM. Det samme gælder oplysning om alder, der er ikke formelle old-boys, junior eller master klasser.

Praktiske oplysninger:

Findes officielt på Manage2Sailopslagstavlen.

Program kan også uofficielt ses ved klik på billedet eller kan kan downloades her ⇓ Kerteminde Sejlklub indbyder til Wayfarer DS-DM-2019

Mindre ændringer vil kunne forekomme frem til tilmeldingsfristens udløb.

Større ændringer efter 09. april 2019 beskrives her

• Deltagende både kan lade både stå på land på vinteropbevaringspladsen i ugen før og efter stævnet.

Opslagstavle

Se ⇒ manage2sail og vælg “opslagstavle”, (eller ⇒direkte). Til en begyndelse finder du indbydelsen og praktiske vejledninger til download og læsning, Senere vil også sejladsbestemmelser og andre opslag findes her

Resultatliste

Se ⇒ manage2sail og vælg “resultater” (eller ⇒direkte) som giver en aktuel resultatliste når stævnet er startet