Weekendture

Sejlklubben tilstræber at arrangere 4 weekendture om året. Det kræver nogenlunde roligt vejr, så i kuling bliver vi hjemme, og i hård luft tænker vi os godt om. Vinden må så ikke komme imod, men halvvind eller læns kan godt gå.

Vi vælger imellem de forskellige havne i Storebælt som turmål, dvs. en 4-5 timers sejlads hver vej.

Vi tager af sted lørdag ved 10-tiden, og sejler hjem søndag. Udturen og hjemturen sker enkeltvis eller i grupper som det passer sig. Lørdagen vil typisk være fællesgrill om aftenen suppleret med fællesskab om andre måltider og diverse fredelige aktiviteter og gå/cykel udflugter.

Turene annonceres på hjemmesiden under dette faneblad WEEKENDTURE og på Kerteminde Sejlklubs Facebookgruppe, gælder også sidste øjebliks ændringer.

Vi håber rigtig mange har lyst til at tage med. Vind og vejr er afgørende for, hvor vi sejler hen, så følg med på sejlklubbens hjemmeside og på facebook – her lægges det endelige turmål ud dagen før sejladsen. Man kan også ringe/sms’e til tur/naturudvalget for at høre hvor turen går hen.

Tider og steder annonceres på kalenderen og på Facebook.

På Facebook kan man følge de seneste opdateringer : https://www.facebook.com/groups/304442753007448/

Du skal søge om medlemskab af gruppen og kun medlemmer af gruppen kan skrive opslag der dog kan læses public

2019 planer
Tur og Natur udvalg weekendture 2019

Følgende weekender er planlagt tursejlads

• 4-5 maj
  • 15-16 juni
  • 24-25 aug
  • 14-15 sep

Vi vil ligesom tidligere år tage til de omkringliggende havne.

Hvilken bestemmes dagen før afsejling, så det giver bedst mulig sejlads, begge veje.

Destination opslås på KS hjemmeside og Facebook https://www.facebook.com/groups/kertemindesejlklub/

Rougphy vil deltage aktivt med afvikling af Banko for de interesserede.

Knud og Rie Andreasen har ligeledes indvilliget i at planlægge underholdning.

Der vil også være konkurrence for bedste foto; natur eller sejlerstemning til kåring lørdag aften.

[fts_facebook id=304442753007448 type=group]