DH Tilmelding

KS-DH-kølbåde 2016 (Tirsdagssejladser)

Sejladsdokumenter:

Regler til download og udskrivning:

Liste med tilmeldte, opdateres ikke direkte ved tilmelding, men tidsforskudt:

Tilmelding:

nemtilmeld-knap   ←  tryk på knappen

Tilmelding af båd og betaling til DH-aftensejladser sker via ⇒KS tilmelding som benytter delsystemet Nemtilmeld. Startgebyr er 550 kr for alle 23 sejladser og betales med betalingskort.

Klik på ⇒link og følg vejledning. Der skal udfyldes oplysning om skipper (ansvarlig ombord) og båden (inkl DH-certifikatnummer) samt betales for tilmeldingen med betalingskort. Det er også på tilmeldingssiden du løbende i perioden op til sejladsernes begyndelse kan se ⇒hvem der er tilmeldt. Senere kommer detaljeret deltagerliste med løbsindeling på her og på →resultatsiden.

Tilmeldingen er samtidig en accept af regler og betingelser, og bekræftelse af at alle oplysninger er korrekte. Ved tilmelding opgives mailadresse og det accepteres dermed, at mailadressen kan benyttes til KS-DH-2016 relevante beskeder fra arrangør (tirsdagsudvalget) til deltagerne.

Send besked til kølbådsudvalget såfremt der er ændringer i oplysningerne i løbet af året. Arrangørerne kontrollerer DH-certifikatets gyldighed ved begyndelsen af sejladsserien, men ikke løbende i serien. Det er sejlerens pligt, at sikre båden er i overensstemmelse med certifikatet og at oplyse arrangørerne om ændringer i certifikat. Ved udskiftning af certifikat (fx skift af båd) afgør arrangørerne indplacering i nyt løb.

Tider:

Tidsplan består af 23 sejladser, heraf 14 sejladser i forårssæson og 9 sejladser i efterårssæson.

• Forår:  Tirsdage i perioden 19. april – 5. juli  samt Nordfyns Bank Cup lørdag d. 21. maj.
  • Efterår: Tirsdage i perioden 9. august – 20. september samt Egmose Marine Center Cup lørdag d. 24. september.

Der er planlagt kl. 19.00 tirsdage til og med august (varselsignal til 1. start kl.18.50)

Der er planlagt start kl. 18.30 tirsdage i september (varselsignal til 1. start kl.18.20)

Der er planlagt 2 sejladser om lørdagene med 1. start kl. 10.00 (varselsignal 1. start kl. 9.50), og 2. sejlads snarest efter 1. sejlads.

Sejlermøde:

I år vil der blive afholdt sejlermøde i  Sejlsportscenteret efter hver sejlads. Vi lægger an til en lille snak om aftenens bane, vejrforhold og sejlads. Det er hensigten, at en af sejlerne skal stå for snakken og give sin opfattelse af aftenens udfordringer og inddrage de interesserede. Jacob har lovet at lægge for med sin beretning den første aften.

Alle sejlere er velkomne til sejlermødet og må medbringe egen mad og drikkelse. Derudover er vi så heldige, så der er frivillige kræfter, som har tilbudt at hjælpe med aftenens forplejning.

Tidspunktet for sejlermødet vil være 20 minutter efter sidste båd er taget i mål eller senest kl. 21:30.

Alle informationer, inkl. resultater, vil være at find på www.kerteminde-sejlklub.dk under DH-Kølbåde.

Gaster der kunne være interesserede i at sejle med om tirsdagen, kan rette henvendelse til kølbådsudvalget, så vil vi være behjælpelige med at finde en båd at sejle med.

ks-dk-banekort-2016

Download waypointlisten som ZIP-fil ⇓ DH-faste-mark-2016

Den pakkes-ud og indeholder en fil af type GPX (GPS udvekslingsformat) der kan importeres i mange kommercielle kort- og GPS-systemer (Garmin plotter og Homeport, Lowrance, Navionics, Google Maps/Earth osv) og OpenCPN .

PS, På samme vis kan positioner for områdets ankerbøjer og skjulte sten hentes ⇓ anker-sten-pos-kertmindebugt.

Andre nyttige informationer:

• Indmeldelse i Kerteminde Sejlklub sker via hjemmesidens medlemsafsnit
  • DH måling af båd og sejl sker ved kontakt til klubmålerne
  • DH mål, websejler BEMÆRK at der kommer nye og retfærdige ratings i 2016

rr15-flojo-prestart1

Klub meddelelser relateret til DH-sejladser

Dette er opslag og nyheder som er knyttet til KS DH-sejladser, men ikke nødvendigvis meddelelser som kun vedrører DH.

Nyhedsbrev 6 – December 2021

Posted on21 dec 2021
Så er KS Nyhedsbrev 6 klar – LINK

Læs om at Nytårskuren for KS desværre er aflyst, om klubtøj fra Ungdomsafdelingen, om hvad der blandt andet skal ske i 2022, om KS’ jubilæum i 2022, om Kajakklubbens invitation til foredrag, om besøg af de flotte 12 metere og om DM for Wayfarer i 2022.

PS: Kajakklubbens foredrag er desværre aflyst, og vi må håbe at det bliver muligt at opleve en anden gang.

Julehygge – AFLYST

Posted on09 dec 2021

Fredag eftermiddag skulle vi have holdt julehygge i klubhuset, men med de nye restriktioner mener vi at det er det rigtigste at aflyse arrangementet.
Vi håber at vi kan holde noget andet på et senere tidspunkt.
Vi ønsker alle en rigtig god december og weekend.

Bestyrelsen i
Kerteminde Sejlklubs Venner

Julehygge

Posted on03 dec 2021

Vi holder Julehygge i klubhuset/Søsportscenteret fredag den 10. dec. kl: 16:00 – 19:00 for medlemmer af Kerteminde Sejlklub og Sejlklubbens Venner.
Der blive serveret Æbleskiver, Gløgg og Kaffe.
En øl/vand og et glas vin vil der også være.
Så kom forbi til lidt julehygge inden weekendens julestress og jag starter.

Kaffe og kage

Posted on11 nov 2021

Klubben er vært ved gratis kaffe og kage, samt øl/vand ved generalforsamlingen d. 16. november kl. 19.00

Forretningsudvalget

Generalforsamling 16. november

Posted on31 okt 2021

Der afholdes ordinær generalforsamling tirsdag den 16. november 2021 kl. 19:00 i Søsportscenteret med følgende dagsorden:
2. Repræsentantskabets beretning for den forløbne periode
3. Kassererens beretning for den forløbne periode og regnskabsorientering.
4. Behandling af indkomne forslag
5. Valg af klubbens formand
6. Valg af medlemmer til repræsentantskabet (udvalgsformænd og suppleater)
7. Eventuelt.

Afriggersejlads

Posted on27 sep 2021

Desværre har vi modtaget alt for få tilmeldinger til afriggersejladsen den 2/10, hvorfor vi ser os nødsaget til at aflyse arrangementet.
Med beklagelige hilsner
Kølbådsudvalget