Klassebåd Sejlads 2020

Klassebåde 2020

Der åbnes for tilmelding den 01. marts 2020

Denne side kan indtil da ændres uden varsel eller annoncering af ændringen.

Hvis der kommer blivende vigtige beskeder vil de være markeret herunder.

Klassebådsudvalg

2020 beskeder fra klassebådsudvalget.

Om sejladserne:

• Tilmelding til aftensejladser vil ske gennem Foreninglet og med resultater og opslagstave på hjemmesiden
  • Sejladsformatet er sammenasat af 4 måneds-CUP, der hver for sig afvikles som et afsluttet stævne. Solita-CUP, som er det samlede årsresultat, udregnes som en rangliste, hvor point for placering i hver CUP overføres og årsresutatet afgøres af placeringerne i hver CUP

Tilmelding:

Kombineret Notice of Race/Sailing Instruction hentes her ⇓ SI KS aftenkapsejladser 2020 ver 0

Ændringer til sejladsbestemmelser vises her på hjemmesiden i opslagstavle afsnittet

Banekort 2020 downloades til udskrift når kølbådsudvalget har offentliggjort det ⇓ KS-Banekort2019

Tilmelding åbner 01. marts 2020 og lukker først umiddelbart inden sidste sejlads .

Man kan ikke tilmelde uden betaling af selve stævnegebyret.

Man kan tilmelde og betale uden at være medlem af KS.

Deltagerliste vises deltaljeret på resultat/sejladssiden, nedenstående liste er oversigt fra tilmeldingssystemet.

Hvis man har problemer med dette kan Klassebådsudvalget hjælpe med at oprette, rette og slette tilmeldinger via vores administrationsmodul.
Kontakt stævneledelsen via mail.
Generel adgang til medlemssystemet kan ske ved klik på tilmeldingsknappen ⇒ knap-foreninglet-tilmeld

Husk at der kræves gyldigt klassebevis, og hvis det er en fornyelse udsender Sejlunionen en remindermail via websejler. Formentlig har DS ikke fornyet klassebeis når tilmeldingen åbner, men der kan godt tilmeædes. Dog bliver klassebevis status kontrolleret inden første sejlads og både uden gyldigt klassebevis noteres DNS.

Vejledning klassebevis findes hos Dansk Sejlunion.

Sejladsprogram:

2020 kalender som den også officielt fremgår af sejladsbestemmelser /NoR

Download til udskrift Sejladsprogrammet (alle KS folkebådsejladser) hentes her ⇓ Folkebaad plan aftensejlads 2020

Resultater:

Deltagerliste og resultatliste vises i tabel herunder

KS-F 2020LinkLinkNote
Halberg Cup resultatlisteÅrsresultatSailwavenoter
Klubmesterskab
Klubmesterskab samlet resultatlisteKlubmesterskab KS resultatSailwavenoter

Bemærk i deltagerliste, at kun både med klasse “onsdag20” er tilmeldt årets sejlads og både noteret IG i klassebevis har “Ikke-Gyldigt” 2020 kapsejladsbevis.

Deltagelse og måltagning kræver Gyldigt klassebevis og betalt tilmelding.

Resultatlister opdateres efter sejladserne og viser aktuel resultat til og med senest sejlede sejlads.

For Folkebådene er der en måneds Cup og et samlet årsresultat.

Datoer for hver sejlads fremgår af sejladsbestemmelserne sammen med eventuelle ændringer som findes på opslagstavlen.

Se resultater fra 2015

Se resultater fra 2016

Se resultater fra 2017

Se resultater fra 2018

Se resultater fra 2019

Meddelelser

Opslagstavle

Opslag nr 1:

xxxxx

DIverse.

Hvis du ønsker en vejrudsigt som led i forberedelse til sejladsen, kan du bruge afsnittet eller menupunkt →Om Vejret.

Kontakt stævneledelsen via mail.

n-klassebad-5

Rapporter:

Her viser opslag og andre rapporter (foto fx) fra årets sejladser.Resultatlister er flyttet til sejladssiden som nu indeholder alt formelt om aftensejladse (dvs NoR, SI, Tilmeldingsprocedure, deltagerliste, resultatliste osv). Opslagstavlen vil også blive flyttet dertil og det forventes at hele den den formmelle race management overtages af manage2sail.

Denne side er de mere sociale rapporter fra sejladserne

5sm-icon-klass1

Oplevelser på banen

En fortælling og billeer fra aftemens sejladser som de er oplevet af klassebådsudvalget formand eller andre som vil llevere et bidrag. Indeholder også kopi af eventuelle offcielle opslag på opslagstavlen. Den egentlige opslagstavle findes på Manage2Sail Billede er velkomne